Bliv distributør

 

Bliv selvstændig Lifewave distributør og bliv overrasket over mulighederne !


Som selvstændig distributør er der flere forskellige forretningsmuligheder med Lifewave teknologien, der kombinerer 5000 år gammel viden om akupunktur, moderne videnskab og nanoteknologi med nutidens forretningsmetoder.
Du bliver grundigt introduceret i forretningsmodellen samt til produkterne og vil således være i stand til at operere på forholdvis kort tid med store muligheder for at få en god forretning. Det hele drejer sig om netværk, jo større netværk du har, jo større muligheder har du for at opbygge en god Lifewave forretning og der er ingen risiko eller skjulte udgifter.

Der er ingen nævneværdige udgifter forbundet med at at blive distributør andet end din forbrugte tid samt produkterne. Igen, det er netværk det handler om - sekundært detail salg.

Som distributør har du bl.a. muligheden for:

  • at være en del af et velfungrende team.
  • at skabe et godt helbred og dele erfaringer med andre.
  • at have mere tid til fritid, familie og venner.
  • at kunne hjælpe andre med deres sundhed.
  • at arbejde med en af de hurtigst voksende MLM *) virksomheder.
  • at blive økonomisk uafhængig.

Produkterne er bygget på den urgamle videnskab akupunktur, som længe har bevist sin værdi og som milliarder af mennesker har nydt godt af samt nanoteknologi, den nyeste teknologi og videnskab.

Der er attraktive priser på produkterne for distributører alt afhængig af omfanget af din indsats og din kommision består af flere forskellige lukrative modeller og sammensætninger, så du bliver belønnet for din indsats på alle niveauer. En passiv distributør vil beholde sin status, men optjener ingen løbende kommision og kan indkøbe produkterne til distributør pris. En aktiv distributør optjener løbende kommision af sine kunder og distributører samt deres ditto og ydermere lidt fra andre i samme netværk. Ved at opmuntre og vejlede dine distributører kan du tjene penge og dermed supplere dine nuværende indtægter. Eller du kan sætte større mål og dermed opbygge en blomstrende LifeWave-forretning på fuld tid. Alt dette er samlet i en kommisionsplan, hvor det detaljeret er beskrevet. Du får tilsendt en komplet startpakke, som indeholder alt dette materiale samt yderligere informationer om produkterne, brugsvejledninger og markedføringsmateriale og med dit virtuelle kontor er du klar til at komme i gang.

Er du interesseret i at blive distributør, så lad os det vide og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Velkommen til Lifewave teamet !*) MLM. Multi Level Marketing eller anbefalings markedsføring har gjort flere økonomisk uafhængige end nogen anden forretningsmulighed.