Lifewave Nyheder

 

Nyt fedttabs system

Nyt fedttabs system.
WinFit er et banebrydende nyt fedttabs- og kropsformende system, der ikke er som nogle andre systemer, der tidligere er set. Nu kan du opnå imponerende resultater med minimal tid, indsats og uden at skulle opgive noget.

 • Reduceret kropsfedt
 • Reduceret taljemål
 • Øget muskelmasse
 • Øget energi
 • Generelt forbedret wellness
 • Ingen diæt
 • Ingen kaloriebegrænsninger
 • Ingen ekstrem motion
 • Ingen piller

Introduceres snart på det danske marked. Kontakt os hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Hudpleje med genopbyggende effekt.

Hudpleje med genopbyggende effekt.
Alavida er en 3-dobbelt regenerering af din hud med dagcreme, natcreme samt genoprettelse vha. fototerapi med en større sundhed for din hud til følge. Produkterne er alle baserede på naturligt udvundne plantebaserede ingredienser. Du vil opleve en markant reduktion af rynker og knopper da Alavida udjævner hudens farvetone og misfarvning. Samtidig holdes huden fugtig og fast, hvorefter du får en livlig hud samt en friskere ansigtsfarve fra starten.

Genvind den ungdommelige vitalitet.

ungdommelige vitalitet livskeraft seksuelle præstationer
Nu kan du genopleve den utrolige følelse! Ved at fremme kroppens produktion af testosteron og ved at hjælpe med at regulere østrogen, kan dine seksuelle præstationer blive foredret sammen med andre betydelige sundhedsmæssige fordele. Maveric er en banebrydende måde hvorpå du kan genopleve den ungdommelige livskraft igen!
IceWaves Utrolige Virkeevne bevist Igen!
LifeWave fortsætter med at skabe historie!

Vi er meget stolte over at kunne meddele om færdiggørelsen af et nyt klinisk studie for iceWave, som blev udført af en velrespekteret læge, på et velkendt hospital i Frankrig som hedder Generale De Sante.

Og resultaterne var bl.a.:
- Dobbelt placebo kontrolleret studie med 100 personer
- Blev udført af læger på et hospital
- Brugen af IceWave på personer med kroniske smerter blev evalueret
- IceWave plastrene frembragte en betydelig smertelindring når de blev sammenlignet med placebo plastrene
- 94% af de personer som blev testet med IceWave, oplevede en lindring af deres smerterLæs mere om:Report on LifeWave Med pain relief 2-patch system

Bedste kosttilskud til dato

Bedste kosttilskud til dato. Corsentials.
Corsentials giver hurtigt mærkbare forbedringer i energi, blodomløb, søvn, velbefindende og efter blot 30 dage også styrke, synlig reduktion af rynker og hud generelt samt et bedre helbred.

Smertestillende plaster til heste

Smertestillende plastre til heste
AcuLife, et smertestillende plaster til heste.

AcuLife er en fantastisk ny teknologi skabt til at give naturlig smertelindring og helt overordnet forbedre din hests livskvalitet.

Vidste du, at din mobiltelefon udsender nøjagtig samme type stråling som en mikrobølgeovn?

Man formoder, at mobiltelefon stråling kan være skadeligt, det er i alt fald ikke modbevist endnu og alle ved, at der er en eller anden form for stråling.

Men nu kommer MATRIX 2 fra Lifewave !

 • Reducerer med det samme mobiltelefon stråling med op til 98%
 • Så tynd at den faktisk passer ind i alle eksisterende mobiltelefoner
 • Videnskabeligt bevist af en af de største test laboratoriummer i verden
 • Patent afventende teknologi som er eksklusiv til LifeWave
 • Modeller til alle kendte smartphones
 • Nem at anvende

Vil du kunne yde op til 20 % mere ?

sundhedside.dk david beckham michael phelps patches energy
        Michael Phelps                David Beckham
Ved hjælp af nanoteknologi kan kroppens energi, ydeevne, smidighed og udholdenhed forbedres med op til 20 % og det er uden at indtage lægemidler, kemiske medikamenter eller stimulerende stoffer. Metoden kaldes frekvens modulation og kommunikerer med kroppen gennem det menneskelige magnetfelt ved hjælp af små energi- udladninger. Der kommer derfor ingen medicin eller kemikalier ind i kroppen. Og så er det godkendt af WADA og er blevet brugt med stor succes af flere top-atleter. Læs mere her.

Hvad med dit immunforsvar ?

sundhedside.dk immunforsvar glutathione Glutathione øger kroppens immunforsvar og holder nervesystemet sundt og er med til at bekæmpe de frie radikaler så som luftforurening, tobaksrøg, fedtholdig kost, pesticider, sygdom, ozon osv. Det er en vigtig del som mindskes kraftigt fra omkring 40 års alderen. Og virker den vigtige del ikke optimalt...så virker de mindre heller ikke optimalt.
Vi snakker alle om vitamin A, C og E når vi taler om antioxidanter, men glemmer det overordnede i kroppen som er Glutathione som spiller en væsenlig rolle i kroppens naturlige celleafgiftning. Man mener, at nedsat Glutathione produktion er den direkte årsag til at vi ældes hurtigere og at vi pådrager os sygdomme som alzheimers, allergi, gigt, parkinson, hjertesygdomme og autoimmune sygdomme. Lave Glutathione niveauer giver frie radikaler frit spil til at skade vores DNA og fører bla. til kræft. Dette er et noget forenklet billede af hvad der sker, når vi ældes. Hvis du kan øge kroppens Glutathione produktion, så vil dit immunforsvar forblive superstærkt uanset alder. Derfor kan det have god effekt at booste kroppen med Glutathione.

Har du forhøjet blodtryk ?

sundhedside.dk theta heart

Med Theta Heart kan du give kroppens vigtigste organ de næringsstoffer som hjertet har brug for på få minutter og dermed kontrollere dit blodtryk uden brug af medicin.

Produktet indeholder ingen sødestoffer, farve eller konserveringsmidler og smagen kommer fra Mango frugten. Der er helt risiko- og bivirkningsfrit.

Læs mere om Theta Heart.

Har du fået musearm ?

sundhedside.dk seneskdehindebetændelse musearm Ved overbelastning i forbindelse med sport, arbejde eller andre hårde og gentagne bevægelser, bliver muskelvævet revet itu. I et mikroskop kan man se, at senerne er blevet flossede og skrøbelige.

Naturlig energi på få minutter.

sundhedside.dk naturlig energi på få minutter

Store mængder koffein øger stress, "udbrænder" dine binyrer og får dig til at bryde sammen og føle dig udmattet. Theta Fuel, som er en helt ny tilgang til energidrikke, giver din krop alt den behøver for at skabe mere energi - naturligt.

Ingen koffein. Ingen stimulanser. En naturlig energi, der får dig til at føle dig rigtig godt tilpas, både nu og senere.

Læs mere om Theta Fuel.

Har du skulder eller nakke smerter ?

Betina behandles for ondt i nakken.

Så er hjælpen tættere på end du tror.

Med et sæt Icewave plastre kan netop sådanne smerter fjernes eller kraftigt mindskes på under 5 minutter. Og du kan gøre det selv.

Der medfølger en udførlig brugsvejledning i anvendelsen af alle plastre, som virker i mindst 12 timer - ofte meget længere.

Vi hjælper dig gerne igang.....


Har du fået nogle ekstra kilo ?

sundhedside.dk tabe sig Så læs her - det er faktisk nemmere end du tror.

Ved at kontrollere din sult og sukker fornemmelse, vil denne behandling med Sp6 Complete medføre umiddelbare vægttab og kombineres dette med Energy Enhancer, vil din fedt forbrænding stige betydeligt og derved vil du tabe dig.

Men du skal starte nu og vi vil gerne hjælpe dig i gang.....

Er du ikke tryg ved at flyve ?

sundhedside.dk flyskræk Vi har løsningen. Efter blot få minutter vil du kunne mærke en nedsat stress effekt samt en bedre kropslig balance. Kun ved hjælp af et Aeon plaster i nakken. Kan yderligere suppleres med et Silent Nights plaster, som gør dig døsig. Herved er kroppen i fuldstændig ro og du vil kunne slappe af på flyveturen.


Har du tandlægeskræk ?

sundhedside.dk tandlægeskræk Vi har løsningen. Efter blot få minutter vil du kunne mærke en nedsat stress effekt samt en bedre kropslig balance. Kun ved hjælp af et Aeon plaster i nakken. For ved at undgå tandlægen undgår man også at passe sine tænder korrekt, og ved at misligholde sine tænder risikerer man store tandproblemer med alderen.


Er du Stresset ?

Betina med stress plaster i nakken. Aeon. Vi har løsningen. Efter blot få minutter vil du kunne mærke en nedsat stress effekt samt en bedre kropslig balance. Kun ved hjælp af et Aeon plaster i nakken. Så simpelt er det.

Et plaster holder garanteret i mindst 12 timer, men ofte op til 24 timer dog med en aftagende effekt de sidste 12 timer.

En stor ny milepæl er nået i LifeWave historien.

LifeWave har haft sine plasterprodukter til vurdering af det franske helsedepartement og metoden til behandling er nu godkendt! LifeWave har derfor etableret en ny medicinsk division i selskabet og vil markedsføre et nyt produkt til læger på hospitaler overalt i EU og dette nye produkt har fået klassificeringen: Medicinsk udstyr, klasse 1.

Den nye klassificering vil blive accepteret af alle 28 medlemslande i EU og LifeWave er i færd med at konvertere Silent Nights til et opgraderet produkt, i henhold til det nye projekt. Silent Nights vil dog kræve ny emballage for at genspejle den nye klassificering. Emballagen vil blive CE-mærket og vi vil derfor kunne fremsætte specifikke medicinske påstande om produktet.

Dette tiltag giver distributører en helt ny og meget lukrativ indtjeningsmulighed. Mere herom følger, når det foreligger.

Flere olympiske atleter bruger Lifewave plastre.

De 2012 London Olympiske Lege er officielt sparket i gang og vær ikke overrasket over at se nogle atleter med LifeWave plastre!

For et par måneder siden skabte Lifwwave et særligt program specielt til de olympiske håbefulde, der skal kappes om medaljer.

Det er ikke første gang at LifeWave har været involveret i de olympiske lege. Tilbage i 2004 tog atleter i håb om at kvalificere sig til OL eget initiativ til at bære LifeWave Energy Enhancer plastre. Disse atleter elskede at vores plastre gav dem et konkurrencemæssigt forspring uden at skulle bruge ulovlige eller præstationsfremmende stoffer.

Fordi plastrene er så synlige, når bæres på kroppen, tog de globale medier det meget alvorligt. LifeWaves anerkendelse fortsatte ind i 2010 Olympiske Vinterlege.

Nogle af de atleter, som vil være iført vores plastre på denne sommers OL er medlemmer af det polske cykelhold, det polske wrestling team, polsk trap, skeet og Sport Shooting team, polsk svømme Team, det tyske Sailing Team og tysk surfing team, blot at nævne nogle få.

Vi ønsker alle atleterne held og lykke!

En olympisk atlet, der bruger LifeWave patches - Sylwia Bogacka - vandt sølvmedalje i kvindernes 10m luftriffel! Tillykke, Sylwia!
Og så er der en ny Lifewave medalje. Tillykke til Britta Heidemann fra Tyskland for hendes sølvmedalje i fægtning !
Og tillykke til bryderen Damian Janikowski der har vundet en bronze medalje i brydning 84kg.
Og mere tillykke til den tyske diskus kaster Robert Harting, der vandt en guld medalje. Så fik Lifewave også en guld plads .....