Emne: Smerte

Denne metode kan anvendes til lindring af lokaliserede smerter.

Ur metoden kan give hurtige og effektive resultater ved behandling af lokaliseret smerte. Sæt plastrene på det første sted med tape eller ved kun at tage den lille del af klæbe papiret på bagsiden af, for midlertidigt at fæstne plastrene og vent så mindst 15 til 20 sekunder før du prøver nye placeringer. Når du har fundet den rigtige placering, fjerner du resten af bagklæbe papiret, og sætter dem på huden eller tøjet. Denne metode kan kræve nogen eksperimentering, men prøv hvert skridt før du beslutter dig for det rigtige.

Behandling af smerte1. Skridt: Sæt det BRUNE plaster direkte på smerte stedet.
Behandling af smerte2. Skridt: Placer det HVIDE Plaster direkte over det BRUNE Plaster i kl. 12 position. Placer Det HVIDE plaster cirka 2,5 til 7,5 cm Fra det BRUNE plaster. (1 inch=2,54 cm)
Behandling af smerte3. Skridt: Placer det HVIDE Plaster til højre for det BRUNE Plaster på kl. 3/15 position.
Behandling af smerte4. Skridt: Placer det HVIDE Plaster direkte under BRUNT Plaster på kl. 6/18 position
Behandling af smerte5. Skridt: Placer det HVIDE plaster Til venstre for BRUNT plaster På kl. 9/21 position
Behandling af smerte6. Skridt: Placer det HVIDE Plaster parallelt til BRUNT Plaster, eller på den modsatte Side af frontal planet.
 7. Skridt: Byt rundt på de BRUNE og HVIDE placeringer, hvor du bruger det HVIDE plaster på smerte stedet. Gentag skridt 1 til 6. Denne modsatte placerings metode er nødvendig i nogle tilfælde af kroniske smerter


Hust at drikke vand før og under behandlingen for maksimalt effekt.

Har ovennævnte ingen effekt, kan gennemskudsmetoden anvendes. At indramme metoden kan være yderst effektiv til lokaliseret smerte. Formålet med denne metode er at frembringe en indrammende støtte på hver side af det smertefulde område.

1. Skridt: Placer et BRUNT plaster til venstre for det smertefulde område. Sæt plasteret nogle få cm fra smerte centrum ( ca 5 – 7 cm).
2. Skridt: Placer et HVIDT plaster til højre for det smertefulde område, i den samme afstand som det BRUNE plaster.
3. Skridt: Om nødvendigt kan du også placere plastrene ovenover og under smertestedet.
4. Skridt: Hvis smerten ikke reduceres, byt da om på de HVIDE og BRUNE plastre.