Matrix 2

 

Mobiltelefon stråling

Vidste du, at din mobiltelefon udsender nøjagtig samme type stråling som en mikrobølgeovn?

Man formoder, at mobiltelefon stråling kan være skadeligt, det er i alt fald ikke modbevist endnu og alle ved, at der er en eller anden form for stråling.

LifeWave har udviklet en løsning, der drastisk kan reducere mængden af den stråling, som du er udsat for fra mobile telefoner. Løsningen hedder Matrix 2 og fremkommer blot som et cover, der sørger for at reducere strålingen med op til 98% uden at gå på kompromis med telefon kvaliteten. World Health Organization (WHO) har sammen med Den Internationale Agentur for Kræftforskning (IARC) klassificeret radiofrekvente elektromagnetiske felter som muligvis kræftfremkaldende for mennesker.Selv mobiltelefon produktionsvirksomheder har rådgivet den brede offentlighed til at holde mobiltelefoner mindst 2 - 3 centimeter væk fra kroppen på alle tidspunkter og aldrig bruge en mobiltelefon tættere end 1 centimeter til kroppen. Det anbefales også, at du ikke bærer din mobiltelefon i lommen. Eksperter er enige om, at børn er endnu mere på risiko for stråling end voksne på grund af deres underudviklede hjerner og kranier, som er mere modtagelige for stråling penetration og absorption.

Du kan være sikker på, at når du bruger Matrix, får du en reel beskyttelse mod stråling. Hvad med den anden side af argumentet? World Health Organization (WHO), International Agency for Research on Cancer (IARC) og American Cancer Society (ACS) har alle tilkendegivet, at mobiltelefon brug kan øge risikoen forbundet med kræft. Men den amerikanske Food and Drug Administration (FDA), amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) og Federal Communication Commission (FCC), at nogle undersøgelser har rejst bekymring om mulige risici fra mobiltelefoner, men at der ikke er nogen videnskabelig beviser for, at anvendelse af trådløse telefoner kan føre til kræft eller andre sundhedsmæssige problemer. Alle agenturer har erkendt behovet for yderligere forskning om emnet med henblik på at nå frem til mere konkrete konklusioner.

Så for en sikkerheds skyld, beskyt dig mod mobiltelefon strålingen.

Tilgængelige nu:
iPhone 3, 4, 4S, 5
Samsung Galaxy S II, S III, S4
Nokia Lumia 900
HTC One X

Kommer snart:
Samsung Galaxy Note 2
HTC One
LG Optimus G, G PRO
LG Nexus 4
Sony Xperia
Blackberry Q10

Funktioner og fordele
  • Reducerer med det samme mobiltelefon stråling med op til 98%
  • Så tynd at den faktisk passer ind i alle eksisterende mobiltelefoner
  • Videnskabeligt bevist af en af de største test laboratoriummer i verden
  • Patent afventende teknologi som er eksklusiv til LifeWave
  • Modeller til alle kendte smartphones
  • Nem at anvende