Glutathione

 

Hold sygdomme væk.

Booster immunforsvaret og fjerner tungmetaller/gift i kroppen.


Forbedrer immunforsvaret ved at hæve glutathione niveauet og kan dermed være med til at holde mange sygdomme væk.
Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant, som findes i alle vores celler og består af 3 aminosyre, cystein, glutaminsyre and glycin. Glutathione har den egenskab, at den hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen. Dens funktion i kroppen er mange, men en af de vigtigste er at nedbryde frie redikaler.

Hvad er frie radikaler? Frie radikaler er kemisk ustabile molekyler. Frie radikaler dannes i store mængder, når kroppen modtager cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. De påvirkes også af stress og fed kost. Frie radikaler nedbryder cellerne i vores krop, men heldigvis har vi vores antioxidanter, som kan følge dem til dørs. Problemet med antioxidanter er at kroppen selv producerer dem og jo ældre vi bliver, jo mindre producerer vi. Det betyder, at de frie radikaler får mere magt i kroppen og derfor ældes vi og bliver syge.

Mangel på glutathione i kroppen sættes i forbindelse med de værste sygdomme vi har som kræft og andre dødelige sygdomme. Havde vores produktion af glutathione i kroppen være optimal gennem hele livet, ville der være en meget stor sandsynlighed for at vi ikke fik disse dødelige sygdomme. Når du fylder 20 år falder niveauet af glutathione 10-15 procent pr 10. år. Vi kender alle sammen mennesker, der bliver alvorlig syge af kræft og andre dødelige sygdomme. Disse sygdomme indtræffer som regel når vi runder de 40-50 år. Hvorfor mon?. Der er lavet nogle undersøgelser der viser, at mennesker med disse meget farlige sygdomme alle havde et til fælles - nemlig for lidt glutathione kroppen.

Forskere mener, at dette kan være årsagen til at kroppen ikke selv kan håndtere kampen mod disse sygdomme. Blod glutathione er en af de vigtigste indikationer for vores generelle sundhed. Blod glutathione findes i store mængter i leveren og er en meget stor faktor for vores bekæmpelse af frie radikaler i kroppen. Uden blod glutathione ville vi dø inde for ganske få timer. For at Glutathione skal have maksimal effekt, skal der drikkes rigeligt med vand.


Brugsvejledning Glutathione